08 August 2018

Japoński sposób serwowania surowego mięsa głównie ryb i owoców morza. Składniki krojone są najczęściej w kostkę lub płatki i podawane z dodatkiem przypraw.

Klasycznymi dodatkami i przyprawami do sashimi są wasabi, rzodkiew daikon, sos sojowy, Sashimi jest przygotowywane tylko i wyłącznie ze świeżych ryb.

Sashimi

Logo Sushi Maestro, Sushi Maestro strona główna, Ludzik z pałeczkami Maestro
  1. pl
  2. en
  3. uk

идти напрямик 

 

Знайомтеся з нами:

 

 

Розклад роботи ресторану:

PN - SB  12:00 - 22:00

ND  12:00 - 22:00 

Адреса

Wola: Sowińskiego 25 lok. U2

01-105 Warszawa

Bielany: Sokratesa 13D/U11, 01-909 Warszawa

 

Copyright © 2023 SushiMaestro. All Rights Reserved.

Контактна інформація:

Wola Tel:  798-48-28-28

Bielany: Tel: 533-055-088
Mail: biuro@sushimaestro.pl